BigBank

Om man vill ta ett lån idag, gör man klokt i att även ta en titt på någon av de många uppstickarbanker som finns för just lån idag. Eftersom dessa banker ofta koncentrerar sig på några få olika produkter, t.ex. enbart lån eller lån i kombination med sparande, har de inte lika höga omkostnader som de traditionella bankerna, som erbjuder massvis med olika finansiella produkter, och kan därför erbjuda dig lån billigare. Ett populärt val gällande nischbank att ta just lån av är Big Bank, som är en ursprungligen estnisk bank, men som bedrivit verksamhet i Sverige ett bra tag numera.För att även du ska kunna avgöra om just Big Bank kan vara en lämplig lånegivare för dig eller inte, kommer här lite information om de lån du kan ta av dem:
För det första är alla lån man tar av Big Bank så kallade lån utan säkerhet. Detta betyder att du inte behöver lämna någon säkerhet i samband med att du tar lånet, och även att det är fritt fram att låna till vad man vill.

För det andra kan man själv välja summan man vill låna, dock är den största möjliga lånesumman 150 000 kronor, mer än så kan du med andra ord därför inte låna av denna bank. Den minsta möjliga lånesumman är 10 000 kronor, så vill du låna mindre än så, bör du också överväga andra banker.

Du kan även välja vilken återbetalningstid du vill ha på ditt lån, men du har alltid rätt att betala tillbaka ditt lån i förtid, om du skulle känna för det. I så fall gör du detta utan någon extra kostnad.

Vill du ansöka om ett Big Bank lån, kan du göra detta direkt på deras hemsida, och legitimera dig med hjälp av en e-legitimation för att göra processen enklare och lättare.