Billån snabbt

Ofta när man ska köpa bil, går det snabbt undan av olika anledningar. Kanske har bilhandlaren ett riktigt bra erbjudande, men bara under en viss period, kanske har man hittat ett riktigt fynd som andra också kommer att gilla om de bara upptäcker det, och så vidare. Oavsett vad anledningen till att man vill att det ska gå snabbt är, kan det vara bra att veta att det faktiskt går att få ett billån snabbt, när det väl behövs. För att lyckas med detta kan man välja en av två metoder.

Att ansöka om billånet direkt via bilhandlaren

Bilhandlaren har ju nämligen ett intresse av att du får lånet snabbt, så att du kan köpa bilen det gäller av honom eller henne snabbt. De flesta bilhandlare brukar därför ha en rad olika knep som de använder sig av för att det ska gå snabbt att få lånet. Därför tycker vi absolut att det är en bra ide att försöka ansöka om billån direkt där du köper bilen, om det är en handlare.

Billån snabbt

Att ansöka om billånet online, via Internet

Det mesta går snabbare via Internet, och billån är inget undantag. Kan du ansöka om ett billån online istället för att ge dig iväg till en bank, brukar du kunna få lånet betydligt snabbare. Detta är därför något vi kan rekommendera för de allra flesta, oavsett hur mycket du hade tänkt låna.

Tänk dock på att alla lånegivare på Internet inte nödvändigtvis är lika snabba (på samma sätt som t.ex. inte alla bilhandlare kan hjälpa dig på samma sätt), så det kan löna sig att göra lite research kring hur långa handläggningstiderna är hos olika lånegivare innan man ansöker om lån, om det är väldigt viktigt att det ska gå fort av olika anledningar.