Första sms lånet gratis

En sak som är väldigt trevlig med sms lån idag är att det finns så många olika lånegivare för dessa lån att konkurrensen dessa emellan är väldigt stor. Detta i sin tur har gjort att de olika företagen erbjuder massvis med olika förmåner, erbjudanden och liknande för att locka nya kunder och låntagare till sig. Ett väldigt förmånligt och efterfrågat erbjudande av detta slaget är att ta det första sms lånet gratis som ny låntagare. Denna möjlighet erbjuds av låneföretagen för att du ska kunna prova deras lån i lugn och ro innan du bestämmer dig för att ta ett riktigt lån av dem.

Att detta erbjuds är förstås bra av flera anledningar. För det första tyder det på att kvaliteten på lånetjänsten det gäller är hög, eftersom förhoppningen med det gratis lånet förstås är att du ska ta fler lån av samma företag, mot en vanlig kostnad. För det andra är dessa lån faktiskt gratis på riktigt (vilket ju inte allt som annonseras ut som ”gratis” dessvärre inte är), så de är förstås riktigt förmånliga ur din synvinkel som låntagare.


Vi rekommenderar därför alla som bara har möjlighet till det att utnyttja ett sådant erbjudande när man behöver ta ett sms lån.
Det finns dock 2 små krux med dessa låneerbjudanden, och det är dels att man endast kan få det första sms lånet gratis om man inte redan är kund hos låneföretaget det gäller. Detta eftersom syftet med dessa erbjudanden ju är att locka till sig nya kunder. Du måste därför vända dig enbart till låneföretag som du aldrig tagit lån av tidigare för att kunna få ett lån gratis.

Hur mycket kan man låna?

Det andra ”lilla kruxet” i sammanhanget är att man oftast inte kan låna hur mycket som helst när man tar det första sms lånet gratis, utan endast lite mindre summor, som en tusenlapp eller två. Är det så att du behöver låna mer än så, kan det därför krävas att du tar flera olika gratis sms lån (av olika långivare, eftersom du endast kan ta ett lån av varje långivare) eller att du tar ett vanligt (dvs. ett som inte är gratis) sms lån istället.

Första smslånet gratis

Hur hittar du då ett bra erbjudande för ett gratis sms lån?

Detta gör du ganska enkelt med hjälp av sökmotorer, genom att helt enkelt söka efter en fras som t.ex. ”första sms lånet gratis” i dem. Vi rekommenderar att du gör detta istället för att gå in direkt på hemsidan för ett företag som du vet har denna typ av erbjudande, eftersom det finns väldigt många olika långivare att välja mellan för ett gratis lån av det här slaget, och det enda sättet att hitta den bästa av dem för just dig är förstås att ta en titt på flera av dem, istället för att bara välja den första bästa långivaren man kommer på.