Konferensresor genom Hummingbird Konferens

Konferens i Riga

Att ta med de anställda på företaget och åka i väg på en konferensresa är en god idé. Det ger ett bra tillfälle för alla anställda att lära känna varandra bättre, i en annan miljö än den vanliga. Det öppnar också för kreativitet, eftersom ett miljöombyte ofta får den effekten. Det finns mängder av platser att välja på när ert företag ska åka på konferens. De företag som vill, och anser att det är mer praktiskt kan naturligtvis välja att stanna inom Sveriges gränser, men det finns även gott om resmål utomlands som passar perfekt för just konferensresor.

Konferensresor i inspirerande miljö

Konferensresa till Riga & Jurmala kan vara en utmärkt idé om ert företag vill komma i väg lite längre, samtidigt som inte restiden ska bli allt för lång. Detta är två riktigt vackra och trevliga städer som finns i Lettland. Riga är en gammal stad med ett vibrerande nöjesliv, bra restauranger, gott om sevärdheter och historiska platser att besöka. Jurmala är i sin tur en stor och vacker kuststad som under lång tid har fungerat som kurort. Den ligger bara några mil från Riga, vilket gör att det är lätt att färdas mellan de två städerna. Genom att välja Riga och Jurmala som resmål för konferensresan ser ni till att det finns gott om valmöjligheter när det är dags att hitta på något efter själva konferensens slut. Genom att umgås även efter att arbetet är avklarat kan teamet svetsas samman och det skapar generellt en god stämning bland arbetskamraterna.

Konferensresor till Riga

Se och upplev massor på ett par dagar

Genom att åka på en konferensresa till Baltikum med Hummingbird Konferens kan ni säkerställa att ni hinner se och uppleva massor på bara ett par dagar. Ett vanligt scenario är att ni får strosa runt i den vackra staden Riga på förmiddagen, för att sedan ägna er åt någon typ av teambuildingaktivitet. På eftermiddagen kan det vara så att ni har er konferens, för att dagen efter ägna er åt att utforska den fascinerande och vackra naturen i Jurmala. Ni kan naturligtvis få guidade turer så att ni får möjlighet att lära er mer om städernas historia och sevärdheter.

Riga

Fördelar med att välja Baltikum

När ni planerar er kommande konferensresa har ni förmodligen en hel del tankar och idéer. Kanske överväger ni ett flertal platser i Sverige, där ni skulle kunna kombinera konferens och arbete. Det finns naturligtvis gott om platser som kan tänkas vara lämpliga, men ibland kan det vara nyttigt att åka längre bort. På det sättet ges alla anställda möjlighet att verkligen släppa alla vardagssysslor, vilket ofta gör det lättare att koppla på kreativiteten. Att då välja att åka till Baltikum kan vara lämpligt eftersom det ger en hel del distans till vardagen samtidigt som det inte handlar om någon särskilt lång restid. Det går direktflyg till Riga från flera stora städer i Sverige, så som Stockholm och Göteborg. Själva flygresan tar inte mer än cirka 2 timmar, vilket är mindre än vad ni skulle få spendera i bil, buss eller tåg om ni skulle åka till en ort i andra delen av Sverige. Dessutom får alla på företaget möjlighet att uppleva något nytt och annorlunda, och njuta av natur, kultur och historia efter att själva konferensen är avklarad. Detta är något som de allra flesta brukar uppskatta.

Genom att resa med ett etablerat bolag som Hummingbird Konferens kan ni också känna er säkra på att allt ordnas på ett bra sätt, och att såväl teamaktiviteter som konferenslokal kommer att vara i toppklass. Ni sparar tid eftersom ni inte själva behöver planera och organisera allt inför konferensen, samtidigt som ni får gott bästa tänkbara förutsättningar att få ut så mycket som möjligt av konferensen.