Kort lån utan uc

Så kallade korta lån, eller smslån eller snabblån, som de också kallas emellanåt, kan vara till mycket stor hjälp för låntagare. Detta då dessa lån på ett snabbt och smidigt sätt förbättrar din ekonomiska situation. Exempelvis om du skulle ha ett tillfälligt underskott i hushållskassan, eller fått stora oväntade utgifter eller liknande. Dock oroar sig många för att man när man tar denna typ av lån försämrar sin kommande ekonomiska situation i onödan.

Eftersom man varje gång man tar eller ens ansöker om ett lån av det här slaget får en kreditförfrågan registrerad på sitt namn. Detta i sin tur kan göra att det ser ut som att man tagit massvis med krediter och lån tidigare. Vilket inte alltid behöver vara fallet, och är det så att det är just ett kort lån man har tagit, är ju det i regel ändå återbetalt i god tid innan man tar större lån som t.ex. bolån.

Men om du någon gång oroat dig över detta, vet du väl att det faktiskt finns ett sätt att ta ett kort lån utan UC på. Det är att vända sig till företag som inte samarbetar med just UC, eller Upplysningscentralen, som deras hela namn ju är.


Hur underlättar då detta?

Detta är till hjälp eftersom de flesta långivare, inklusive storbanker och så vidare, samarbetar med just UC när de gör sina kreditbedömningar. Fast en del tror det, är dock inte UC det enda kreditupplysningsföretaget i Sverige idag, fast de har något av en monopolställning i vårt land idag, utan det finns en del konkurrenter till dem också.

Och är det så att du tar ett kort lån av ett företag som inte samarbetar med just UC för sina kreditupplysningar, registreras inte heller någon UC förfrågan på ditt namn eller personnummer. Ditt syfte när du ansöker om korta lån är därför inte att inte ta dem alls, utan snarare att ta ett kort lån utan UC.

Korta lån utan UC

Hur hittar man då låneföretag att ta ett kort lån utan UC förfrågning av?

Enklast gör du detta genom att använda dig av en sökmotor som Google. Dessa låneföretag vet nämligen att många föredrar låneföretag som inte tar en UC, och de skriver därför ut att de inte tar detta i klartext på sina hemsidor och liknande. Denna information på hemsidorna plockar då sökmotorerna upp, vilket gör att de listar dem i sina resultat när du söker på t.ex. ”snabblån utan UC”, ”kort lån utan UC” och så vidare i dem.