Leasy

Leasy är en av de mest populära lånegivarna i Sverige idag, vilket betyder att många förstås överväger att ta lån av dem när det är dags att låna till något. Det kan dock vara svårt att avgöra huruvida detta är en bra ide eller inte, om man inte har så bra koll på just Leasy och de lån de erbjuder. Därför kommer här en kort guide till allt som rör Leasys lån, så att du förhoppningsvis enklare kan avgöra om de kan vara något för dig eller inte.Du kan låna upp till 50 000 kronor av Leasy

Givetvis kan du även låna mindre summor, om du har ett behov av det, men mer än 50 000 kronor kan du alltså inte låna här.

Lånen tas utan säkerhet

Detta betyder i praktiken att Leasy inte bryr sig det minsta om vad du kommer att göra med pengarna. Det är med andra ord fritt fram att låna till precis vad du vill. Du behöver inte förklara dig för denna lånegivare på något sätt.

Du måste uppfylla vissa krav för att bli beviljad ett lån

För det första måste du vara minst 20 år gammal, då Leasy inte beviljar lån till personer som är yngre än så. För det andra får du inte ha några betalningsanmärkningar, då Leasy har som policy att inte heller bevilja låneansökningar till låntagare som har betalningsanmärkningar.

Du kan själv välja hur mycket du vill betala tillbaka på lånet varje månad

Detta eftersom du kan välja både lånesumma och återbetalningstid på lånet själv, och båda dessa faktorer påverkar ju amorteringen varje månad i mycket stor mån. Denna möjlighet finns inte hos alla andra lånegivare, och gör därför att Leasy kan vara att föredra över andra lånegivare.