Lista över sms lån

De flesta som tar lån idag är medvetna om att det är viktigt att jämföra flera olika lån när man är intresserad av att låna pengar, åtminstone om man inte vill betala onödigt mycket för lånet. Sannolikheten för att man ska råka få upp det billigaste möjliga lånealternativet om man endast tittar på ett enda sms lån är ju trots allt, som de flesta nog förstår, inte så stor.

Många vill därför titta på flera sms lån innan de tar ett lån, och t.ex. få upp en hel lista av sms lån som passar dem. Men hur gör man egentligen detta? Här kommer några tips.

Lista över smslån

Leta i sökmotorer

Där kan man ju som bekant hitta allt möjligt mellan himmel och jord, så varför skulle en lista av sms lån vara ett undantag? Det är det förstås inte heller, utan ett av de smidigaste sätten att få fram en sådan lista på är just med hjälp av sökmotorer. Så ta hjälp av dina kompisar på t.ex. Google, Bing eller Yahoo och se vad de föreslår, helt enkelt!

Titta på lånejämförelsetjänster

Dessa listar ju olika sms lån i prisordning, men de kan givetvis användas för att skriva ihop en lista på egen hand också, om man mest är intresserad av olika företag man kan vända sig till för att ta ett sms lån, och så vidare. Så när du ändå är inne i sökmotorerna och tittar (se föregående tips!), försök gärna leta upp några lånejämförelsetjänster också.


Läs i forum

Dessa är bra för alla som inte helt litar på lånejämförelsetjänsternas förslag, eftersom det ju är ganska välkänt att flera av dem samarbetar med lånegivarna. I forum kan ju nämligen vem som helst, dvs. även ”vanliga människor” och riktiga låntagare, skriva ihop listor på bra respektive dåliga sms långivare och mycket annat. I forumen kan man därför helt klart få tips på andra saker än i de mer professionella jämförelsetjänsterna, vilket många tycker är bra, för visst vill man ju ha en så nyanserad bild av det hela innan man fattar några beslut?