Selene Finans

Om du funderar på att ta ett lån av låneföretaget Selene Finans är du inte ensam. Detta är nämligen en mycket populär lånegivare, med många fördelar. Dock är ju Selene Finans givetvis inte den enda lånegivaren du har att välja på när du vill ta ett lån, så för att du ska kunna avgöra om Selene Finans passar dig eller inte, är det bra att veta lite mer om deras lån. Därav kommer här en kort översikt till just detta, för att du ska kunna skapa dig en bättre uppfattning av det hela:Du kan låna mellan 3 000 kronor och 75 000 kronor
Och detta betyder förstås att alla belopp däremellan också är möjliga, förstås. Du kan dock inte låna vare sig mer eller mindre än dessa gränser, oavsett hur viktigt det är för dig att göra detta.

Räntan du betalar för lånet varierar

Beroende på hur mycket du lånar, med vilken återbetalningstid och så vidare. Du kommer dock alltid att få besked gällande vad räntan kommer att vara innan lånet utbetalas eller innan du ens skickar in ansökan till Selene Finans, så detta kommer inte att komma som en överraskning för dig.

Du får svar på ansökan snabbt

På Selene Finans hemsida utlovas svar inom 15 minuter, och även enligt vår erfarenhet går det snabbt att få svar av dem. Du behöver med andra ord inte fundera på hur det går, för du kommer att få klara och tydliga besked gällande detta, snabbt.

Du kan signera din ansökan på två olika sätt

Med e-legitimation och BankID. Detta för att andra inte ska kunna ansöka om lån i ditt namn, vilket är bra även för din egen säkerhet.

Du har rätt att lösa ditt lån när du vill

Och gör du detta, kostar det inte dig något extra alls. Detta är bra om man plötsligt får ett extra tillskott i hushållskassan eller liknande, då kan man använda detta för att lösa bort gamla lån med.