Smslån

Smslån kvällar och helger

De flesta som tagit smslån någon gång vet förmodligen att de flesta lånegivare som beviljar smslån har vissa begränsningar gällande när man kan få pengarna utbetalda, om man ansöker om lånet under kvällar, helger och så vidare. Kort och gott; under lite mer udda tidpunkter. Detta är på sätt och vis förståeligt, för visst är det väl ganska normalt att ett företag har vissa specifika öppettider?

Å andra sidan kan dessa öppettider vara nog så irriterande om det är så att man verkligen behöver pengar snabbt (det är ju trots allt därför man ofta tar ett smslån) under de lite mer udda tidpunkterna. Så hur ligger det egentligen till? Är det verkligen helt kört att få smslån kvällar och helger och andra lite mer udda tidpunkter eller inte?Svaret är att hos de flesta lånegivare är det dessvärre lite svårare att få smslån utbetalda under dessa tidpunkter, men det kan vara möjligt att få detta hos ett litet antal lånegivare, under vissa förutsättningar:

Den viktigaste förutsättningen är att du har ett bankkonto hos någon av storbankerna, dvs. Nordea, Swedbank, Handelsbanken eller SEB, dit du då vill ha lånet du tar utbetalt. Om det är så att smslånegivaren du ansöker om lånet av har en direktuppkoppling till den storbank du har, på grund av ett nära samarbete med dem, kan de ofta nämligen föra över pengar till denna bank även under lite mer ovanliga tider, t.ex. just under helgerna och kvällarna.

En annan förutsättning för att det ska gå fort att få ett smslån under udda tider är att din låneansökan går igenom direkt, dvs. beviljas utan några som helst dröjsmål. Vill man vara helt säker på att man inte ska behöva vänta på att få sitt lån utbetalt alls, är det därför att rekommendera att man ansöker om lånet från en lånegivare som man kanske redan tagit lån av förr, eller som man av andra anledningar tror att man kommer att få lånet ganska lätt.

Smslån kvällar och helger

Det är även en god ide att vara försiktig och noggrann vid själva låneansökan om man vill ha lånet utbetalt snabbt. Minsta lilla fel eller misstag på själva ansökningen kan nämligen leda till fördröjningar och ökade väntetider av olika slag. Så dubbelkolla gärna alla uppgifter du fyller i vid ansökningstillfället, även om detta kanske tar lite längre tid, detta lönar sig nämligen i det långa loppet!