Smslån utan ränta

Smslån är otroligt populära, men som många känner till, är räntorna på dessa lån ofta ganska höga, vilket gör att en del drar sig för att ta denna typ av lån. Men visste du att det även går att ta smslån där man inte betalar ränta? Detta beror på att vissa smslångivare försöker locka till sig nya kunder genom att bjuda på det första lånet man tar av dem. Så har man inte tagit ett lån av dessa långivare innan, kan man dra nytta av detta och få ett lån helt gratis!

Smslån utan ränta

Finns det någon hake?

Nja, det beror på hur man ser det. Det finns förstås vissa begränsningar när man drar nytta av dessa gratiserbjudanden. T.ex. kan man inte låna exakt hur mycket man vill, utan det rör sig ofta om en tusenlapp eller lite mer. Dessutom behöver man i regel betala tillbaka lånet ganska snabbt, efter mellan 14 till 30 dagar i genomsnitt. Så givetvis är det inget stort och långvarigt lån det rör sig om.


Ett smslån utan ränta kan dock vara riktigt bra för den som vill bekanta sig med fenomenet smslån utan att betala massvis med pengar för detta. De räntefria smslånen fungerar ju nämligen precis som vanliga smslån på alla sätt och vis, förutom att ränta inte dras.

Ta ett smslån utan ränta

Du bör givetvis alltid läsa de fullständiga villkoren för det smslån du vill ta innan du ansöker om detta, för att undvika att bli besviken på något sätt. De flesta smslåneföretag har förstås vettiga villkor ur låntagarens synvinkel, men t.ex. kan det variera lite hur lånet betalas ut, hur det ska betalas tillbaka, vilka avgifter som läggs på om man betalar tillbaka lånet för sent och så vidare. Så läs alltid villkoren för att ta reda på detaljer som dessa, för säkerhets skull!