Snabblån SEB

Många tror att det enbart är renodlade sms låneföretag som kan erbjuda riktigt snabba lån, men det stämmer inte riktigt. Istället har allt fler sk. traditionella lånegivare, exempelvis SEB också börjat erbjuda snabba och smidiga lån av olika slag, och ett exempel på detta är snabblån, som vi tänkte berätta lite mer om i denna artikel.

Känner man sig inte helt bekväm med att ta ett snabblån av ett renodlat, mindre snabblåneföretag, kan nämligen ett snabblån SEB vara ett riktigt bra alternativ, eftersom man då tar lånet av en stor och känd aktör på lånemarknaden. Detta kan av förståeliga skäl kännas tryggare än att ta ett lån av en helt okänd aktör.Hur mycket kan man låna med ett snabblån?
De lånesummor som är möjliga med detta lån är 20 000 kronor till 350 000 kronor. Du kan därför välja mellan många olika belopp, men riktigt små belopp är alltså inte möjliga att ta som lån.
Återbetalningstiden kan du också välja själv, på upp till 10 år, som är den längsta möjliga återbetalningstiden. Den kortaste möjliga återbetalningstiden på dessa lån är 2 år, så det rör sig alltid om en längre återbetalningstid än vad man kanske är van vid från andra snabblån.

Snabblån hos banker

Annat som kan vara bra att veta om detta lån
SEB själva kallar sitt snabblån för det Enkla Lånet, eftersom låneansökningsproceduren förenklats i jämförelse med vissa andra lån man erbjuder. Låneräntan på lånet sätts alltid individuellt, baserat på den kreditbedömning som görs på den potentiella låntagaren. Detta betyder att dessa lån blir billigare för dem med en god ekonomi, och dyrare för dem med en sämre ekonomi. Det kan av denna anledning även vara svårt att veta vad räntan på lånet kommer att bli i förväg.

Det smidigaste sättet att betala tillbaka lånet på är via autogiro. Gör du detta slipper du dessutom den aviavgift som annars tillkommer för lånet varje månad, så detta rekommenderas absolut.

Dessa krav måste du uppfylla för att bli beviljat ett snabblån SEB
För att lånet ska beviljas dig, måste du ha en årsinkomst på minst 150 000 kronor, vara minst 18 år gammal samt sakna betalningsanmärkningar.