Ta smslån vissa tider på året

Vi vet och känner till hur jobbigt det kan vara vissa tider på året då det gäller att man spenderar pengar på presenter och julklappar. Julhelgen ligger i topp över den mest spendersamma tiden på året, då vi köper gåvor till alla släktingar och vänner. Och det är inte allt, julen innebär skenande utgifter i form av tillbehör som krävs för att få den rätta julstämningen. Vi köper mer livsmedel och dryck än andra tider på året.

Sedan har vi såklart alla födelsedagar och jubileum som alltvid verkar dyka upp så tätt in på varandra, och för att inte göra din kära famlij eller vänner besviken så krävs det att du komma fram till en bra present.

Ta ett smslån

Ovanstående kan betyda en ordentlig påfrestning på hushållets inkomster. Speciellt i nuläget, då det ekonomiska läget är instabilt och trots att man försöker skära ner, så finns det vissa saker som inte kan undvikas.


Det är där som snabblån kan hjälpa till med julen, kalasen och jubileum, dem är korta lån – en dag upp till en månad – för små belopp – från runt 500 kronor upp till 10,000 kronor. Lånen kan ansökas direkt online, och pengarna kan ofta sättas in på kontot samma dag som du fyller i din ansökan.

När du ansöker om ett snabblån kommer det att krävas att du uppfyller följande kriterier: vara myndig, vara svensk medborgare, ha ett bankkonto i en svensk bank samt att du uppehåller en inkomst av något slag. Förutom att du uppfyller dessa minimala krav, så kommer du att upptäcka att det lite eller ingen bakgrundskontroll av din tidigare kredithistoria.

Till skillnad från vanliga banklån, pga. av smslånens natur, så krävs ytterst lite byråkrati. Det beror på att det handlar om låga belopp och att byråkrati kostar pengar. Mer matnyttig information hittar du på hemsidan Privatlånexperten.se.

Ta ett smslån

Du måste vara medveten om att lånet ska betalas tillbaks i sin helhet när lånetiden har gått ut.

Hemligheten med att ta smslån vissa tider på året

Till skillnad från andra lån, som exempelvis från din bank där du behöver fylla i massa papper eller faxa in dessa samtidigt som du måste vänta på en kreditkontroll, så kan ett sms-lån på 500 spänn klaras av på några minuter och betalningen kommer in på ditt bankkonto samma dag eller dagen efter. Du behöver inte boka tid med en bankkassör eller vänta på att brevbäraren ska leverera en bekräftelse på att banklånet har gått igenom. Med ett smslån fattas ett beslut omgående.